„Incepeti prin a face ceea ce este necesar; apoi faceti ceea ce este posibil, si deodata faceti imposibilul.” St. Francis of Assisi

Draga vizitatorule, in primul rand iti multumesc ca ai ajuns aici, sa cunosti noua mea epopee.

Indragostit fara masura de Sahara, vreau sa revin sa alerg Maratonul Sahara, in 2011 a fost exceptional! In plus, vreau sa alerg si Maratonul de la Polul Nord.

Scopul meu dintotdeauna a fost sa militez impotriva obezitatii, daca pentru unii este un lucru imposibil de depasit, eu vin si le arat nu numai faptul ca am trecut peste acest obstacol in existenta mea, dar merg mai departe si arat ca nimic nu mai e imposibil, ca imposibilul devine posibil! Cum? Alergand 2 maratoane intr-o luna, doua maratoane extreme, diferenta de temperatura fiind de 90 grade, de la cel mai calduros: Sahara Maraton 2012 la cel mai friguros Polul Nord Maraton 2012. Aceasta incercare e unica, o data unica prin dificultatea ei si unica prin faptul ca un ex-xxl se incumeta sa abordeze cele doua curse. Ce sa va zic mai mult, cuvintele sunt de prisos, va invit sa cititi istoricul meu competitional.

Cum poti sa fii alaturi de mine? Participa in aventura mea, jurnalul gradelor va scrie pentru eternitate participarea si suportul tau.

Reguli

Sponsor fierbinte cel ce va avea ponderea cea mai mare in sustinerea mea.


Sponsor cald, cel ce sponsorizeaza 10 grade (termometru cu 10 grade) respectiv 5 reci + 5 calde( termometre pentru fiecare cu cele 2 culori)


Sponsor caldut, cel ce sponsorizeaza cu 1-9 grade( termometru cu 1 grad-> respectiv cu 9)


La finalul acoperirii gradelor, o noua prima pagina va aparea, ce va arata proportional aportul fiecarui sponsor in parte.
(ex: www.milliondollarhomepage.com )

Copyright © 2011 | 90grade.ro